zondag 18 januari 2009

Culinair weekend

Als er niemand is om voor te koken, dan kook ik maar voor mezelf. Maar ik moet mijn culinaire verwezelijkingen van dit weekend toch even tonen natuurlijk (met erbij het prentje uit het kookboek - er is alvast enige visuele overeenkomst).

Suppli (gebakken risottokoekjes, gevuld met pesto, mozarella en gedroogde tomaat):
























Chocoladetriffle (bodem van brownie, likeur en chocoladesaus, er bovenop witte-chocolade-pudding en walnootroom)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Sis,

jam jam hoe die kunsten maar vast tot in maart ;) en je houd je zo mooi aan het recept. Ik heb vandaag koningenhapje gemaakt, menu 11 van mijn kookcursus waar we niet toe gaan komen maar *bloos* ik heb toch weer mijn eigen goesting gedaan. Woensdag eerste echte les (ik ben ondertussen wel gewapend met 130€ aan messen en echte koksvest) benieuwd of ik dan wel zal willen luisteren. Als het wat opleverd help ik in maart mee koken.

kus
Ien

Anoniem zei

Wat ben ik toch gezegend met een paar goed kokende zussen :) En ik maar alles proeven en opeten... Ik zie bezoekje in Hamburg in maart al volledig zitten!

groetjes van de niet-culinaire zus (buiten als wortelstoemp ondertussen wel al tot een culinair hoogstandje wordt meegerekend) ;)

Liesbet zei

Wees gerust, jullie worden verwend in maart!